Stomatologie generală

În cadrul Orto Clinic, ne axăm pe o abordare atentă și personalizată în relația cu pacienții noștri, încă de la prima vizită. Înțelegem că fiecare pacient are nevoi specifice, indiferent de vârstă, așadar punem accent pe o analiză detaliată a istoricului medical, creând astfel un plan de tratament adaptat, pentru soluții de succes și durabile. La Orto Clinic, nu există niciun tratament prea simplu sau prea complex; fiecare pacient primește atenția și profesionalismul de care are nevoie.

Fiecare procedură este tratată cu atenție și profesionalism, indiferent de gradul de dificultate.

În cadrul Orto Clinic, ne axăm pe o abordare atentă și personalizată în relația cu pacienții noștri, încă de la prima vizită. La Orto Clinic, nu există niciun tratament prea simplu sau prea complex; fiecare pacient primește atenția și profesionalismul de care are nevoie.

În ceea ce privește obturațiile, ne dorim ca acestea să reprezinte o soluție rapidă și eficientă, minimizând impactul asupra stării generale a sănătății orale. Acestea sunt esențiale pentru repararea pierderii de substanță din structura dintelui și contribuie la menținerea unei sănătăți orale optime.

Tratamentele endodontice constau în proceduri terapeutice complexe, având scopul de a elimina infecțiile la nivelul pulpei dentare. Prin utilizarea tratamentelor și obturațiilor de canal, protejăm zonele tratate de factorii externi și agresiunile microbiene, prevenind complicațiile ulterioare.Procedura de detartraj este concepută pentru a asigura o igienă orală optimă, eliminând placa bacteriană și tartrul de pe suprafața dinților. Efectuată periodic, aceasta contribuie la menținerea unei igiene orale sănătoase și previne eventualele probleme gingivale.

Airflow reprezintă o alternativă inovatoare la procedurile tradiționale de albire dentară, folosind o abordare neinvazivă care interacționează cu smalțul natural al dinților pentru a obține nuanța dorită, fără a afecta chimic suprafața dentară.

Pentru situațiile în care un dinte necesită o reconstrucție mai complexă, recurgem la pivotii de fibră de sticlă. Aceștia consolidează coroana dentară, oferind rezistență și stabilitate pe termen lung.

Protezele dentare parțiale sau totale reprezintă o soluție versatilă în tratarea edentațiilor, oferind o alternativă adecvată în situațiile în care alte opțiuni precum implanturile sau punțile fixe nu sunt potrivite.

Lucrări dentare

 • Proteză Dentară Scheletată
 • Proteză Dentară Elastică
 • Coroană Dentară
 • Gutieră

Fiecare procedură este tratată cu atenție și profesionalism, indiferent de gradul de dificultate.

 

Obturații (plombe)

 • În ceea ce privește obturațiile, ne dorim ca acestea să reprezinte o soluție rapidă și eficientă, minimizând impactul asupra stării generale a sănătății orale. Acestea sunt esențiale pentru repararea pierderii de substanță din structura dintelui și contribuie la menținerea unei sănătăți orale optime.

Obturații (plombe)

 • Tratamentele endodontice constau în proceduri terapeutice complexe, având scopul de a elimina infecțiile la nivelul pulpei dentare. Prin utilizarea tratamentelor și obturațiilor de canal, protejăm zonele tratate de factorii externi și agresiunile microbiene, prevenind complicațiile ulterioare.Detartraj

 • Procedura de detartraj este concepută pentru a asigura o igienă orală optimă, eliminând placa bacteriană și tartrul de pe suprafața dinților. Efectuată periodic, aceasta contribuie la menținerea unei igiene orale sănătoase și previne eventualele probleme gingivale.

Airflow

 • Airflow reprezintă o alternativă inovatoare la procedurile tradiționale de albire dentară, folosind o abordare neinvazivă care interacționează cu smalțul natural al dinților pentru a obține nuanța dorită, fără a afecta chimic suprafața dentară.

Reconstrucție cu pivot de fibra de sticlă

 • Pentru situațiile în care un dinte necesită o reconstrucție mai complexă, recurgem la pivotii de fibră de sticlă. Aceștia consolidează coroana dentară, oferind rezistență și stabilitate pe termen lung.

Proteze

 • Protezele dentare parțiale sau totale reprezintă o soluție versatilă în tratarea edentațiilor, oferind o alternativă adecvată în situațiile în care alte opțiuni precum implanturile sau punțile fixe nu sunt potrivite.

Lucrări dentare

 • Proteză Dentară Scheletată
 • Proteză Dentară Elastică
 • Coroană Dentară
 • Gutieră

LASĂ-NE NUMĂRUL DE TELEFON

te sunăm pentru programarea unui consult

Datele tale de contact vor fi prelucrate conform politicii de confidențialitate care poate fi consultată aici.