Implanturi dentare

Atunci când vorbim despre necesitatea unui implant dentar, ne confruntăm cu o problemă ce afectează atât estetica feței, cât și funcționalitatea întregii cavități bucale. Lipsa unui singur dinte poate genera nu doar inconveniente directe asupra organismului, ci și impacte indirecte asupra stimei de sine.

Recâștigă-ți încrederea în zâmbetul tău.

Prin atenție sporită, planificare meticuloasă și standarde înalte în execuție, ne angajăm să obținem un rezultat de succes și să câștigăm încrederea pacienților noștri.

Prin urmare, calitatea muncii și a rezultatelor reprezintă întotdeauna fundamentul care susține valoarea serviciilor oferite la Orto Clinic

Beneficiile experienței tale

 • Procedura este lipsită de durere, garantând rezultate favorabile.
 • Restabilește complet confortul și încrederea în tine.
 • Rezultatele sunt durabile și ușor de menținut.
 • Asigură protecția dinților învecinați și contribuie la estetica generală.
 • Permite o mestecare ușoară și corectă.
 • Restabilește funcția fonetică a danturii.

Cum te sprijinim

 • Zâmbetul tău va străluci în sfârșit precum cel din reclame.
 • Te eliberăm de teama intervenției, având o procedură de anestezie fără ac.
 • Beneficiezi de certitudinea unui rezultat de înaltă calitate și de lungă durată.
 • Ai acces la un raport calitate/preț excelent în ceea ce privește implanturile dentare.
 • Te tratăm cu materiale de cea mai înaltă calitate, justificând astfel prețul investit într-un implant dentar.

Implanturi dentare. O soluție modernă pentru un zâmbet perfect

 

Implantul clasic

Implantul reprezintă o piesă din titan pur, asemănătoare unui surub, care înlocuiește rădăcina unui dinte pierdut prin inserția în os, acolo unde unul sau mai mulți dinți naturali lipsesc.

 

Implantarea imediată

O variantă mai eficientă în ceea ce privește durata pentru implant este inserția imediată, eliminând timpul de așteptare între prima ședință de extracție și implantarea efectivă. Astfel, lucrarea poate fi realizată într-o singură ședință.

 

Supraprotezare pe miniimplanturi (capse)

Procedura revoluționară se adresează strict pacienților complet edentați. Miniimplanturile, corpuri de dimensiuni reduse, se fixează în cantități insuficiente de os, facilitând inserarea imediată a protezei și prevenind balansul.

 

Sistemul fast and fixed

Această metodă inovatoare se adresează pacienților fără niciun dinte pe una sau ambele arcade. Presupune inserția nedureroasă a implanturilor și realizarea unei danturi provizorii FIXE într-o singură zi. Toate procedurile de extracție, implantare și protezare imediată cu dinți se realizează în 24 de ore.

Bonturi de titan

Bontul este suportul pe care se fixează noul dinte. Împreună cu implantul, acestea formează un corp comun prin sudură la rece. Pot fi utilizate pentru orice tip de restaurare pe implanturi.

 

Bonturi de zirconiu

Ca o soluție pentru a ascunde mai bine scheletul implantului, bonturile de zirconiu permit îmbunătățirea esteticii lucrării, permitând o culoare mai deschisă a dinților, fără a afecta rezistența sau calitatea lucrării.

 

Os artificial

Pentru pacienții cu resorbție osoasă, augmentarea poate fi necesară pentru a permite inserția unui implant. Aceasta se poate realiza într-o singură ședință sau în etape, în funcție de starea de sănătate a pacientului, urmată de câteva luni de integrare. Oferim soluții personalizate pentru fiecare pacient pentru a asigura un rezultat durabil și estetic.LASĂ-NE NUMĂRUL DE TELEFON

te sunăm pentru programarea unui consult

Datele tale de contact vor fi prelucrate conform politicii de confidențialitate care poate fi consultată aici.