Cazuri clinice ortodonție

Mulți pacienți exprimă dorința de a vedea exemple ale rezultatelor obținute într-o clinică stomatologică sau ortodontică, chiar dacă nu întotdeauna au acces la astfel de informații. Motivul este simplu: ei doresc să evalueze abilitățile ortodontului care va gestiona cazul lor și să obțină o perspectivă asupra rezultatului final.

În acest sens, vă prezentăm câteva cazuri tratate la Orto Clinic, oferindu-vă astfel o privire asupra muncii noastre și a rezultatelor obținute.

Cazuri clinice ortodonție

PACIENȚI FERICIȚI

Înainte După
Înainte După
Înainte După
Înainte După

Durată tratament ortodontic cu aparat dentar metalic, aplicat pe ambele arcade: 1 an și 7 luni. Vârstă pacientă: 25 ani.

Pe lângă estetica dentară și facială mult îmbunătățită, ocluzia deschisă (spațiu existent între arcadele dentare atunci când pacientul închide gura) a fost corectată.

Durată tratament ortodontic cu aparat dentar metalic, aplicat pe ambele arcade: 1 an (12 luni!). Vârstă pacientă: 15 ani.

Felicitări, Daria! Un rezultat stabil și funcțional alături de o estetică dentară de invidiat!

Caninii ectopici (canini situați în exterior, spre buză), reprezintă una dintre cele mai comune probleme ortodontice cu care ne confruntăm în practica de zi cu zi. Îndreptarea caninilor/alinierea lor fără un diagnostic și plan de tratament corect, poate duce la o protruzie dentară (dinți proeminenți)

Înainte După
Înainte După
Înainte După
Înainte După
Înainte După
Înainte După
Înainte După
Înainte După

Durată tratament ortodontic cu aparat dentar metalic, aplicat pe ambele arcade: 1 an și 6 luni. Vârstă pacient: 25 ani.

Ocluzia/mușcătură adâncă. Cum o identificăm? Simplu: dinții superiori îi acoperă în totalitate pe cei de jos.

Dragoș a luat decizia corectă și a început un tratament ortodontic. Rezultatul? O estetică mult superioară și mai important: o ocluzie funcțională, atraumatică.

Durată tratament ortodontic cu aparat dentar metalic, aplicat pe ambele arcade: 1 an (12 luni!). Vârstă pacientă: 16 ani.

Una dintre cele mai complicate, imprevizibile și lipsită de predictibilitate situație din practica ortodontică, se referă la caninii incluși. De ce rămân incluși? Cel mai adesea pentru că nu au spațiul necesar pentru erupție. Tocmai din acest motiv recomandăm consultul ortodontic începând cu vârsta de 6-7 ani!

Un tratament perfect, rapid prin care am redat funcția aparatului dento-maxilar, dar și estetica dentară și facială.

Înainte După
Înainte După
Înainte După
Înainte După
Înainte După
Înainte După
Înainte După
Înainte După

Durată tratament ortodontic cu aparat dentar metalic, aplicat pe ambele arcade: 1 an. Vârstă pacientă: 15 ani.

Înghesuirile dentare ușoare: ușor de corectat cu orice fel de aparat, durată minimă de tratament, disconfort minim, efect before/after spectaculos.

Felicitări, Emima!

Durată tratament ortodontic cu aparat dentar metalic, aplicat pe ambele arcade: 1 an și 4 luni. Vârstă pacientă: 28 ani.

De cele mai multe ori, cazurile ortodontice ale adulților, au nevoie de o echipă multidisciplinară. Chiar dacă rezultatul ortodontic este perfect, pacientul nu este mulțumit pentru că este nevoie de mai mult: obturații dentare, estetică dentară (albire dentară, fațete dentare), implanturi dentare etc.

Ileana s-a prezentat la control după 2 ani de la îndepărtarea aparatului dentar și totul este perfect! Felicitări!

Înainte După
Înainte După
Înainte După
Înainte După
Înainte După
Înainte După
Înainte După
Înainte După

Durată tratament ortodontic cu aparat dentar metalic, aplicat pe ambele arcade: 1 an și 4 luni. Vârstă pacientă: 15 ani.

Felicitări, Ariana! Un rezultat stabil și funcțional alături de o estetică dentară de invidiat!

Caninii ectopici (canini situați în exterior, spre buză), reprezintă una dintre cele mai comune probleme ortodontice cu care ne confruntăm în practica de zi cu zi. Îndreptarea caninilor/alinierea lor fără un diagnostic și plan de tratament corect, poate duce la o protruzie dentară (dinți proeminenți).

Durată tratament ortodontic cu aparat dentar metalic, aplicat pe ambele arcade: 1 an și 6 luni. Vârstă pacientă: 28 ani.

Înghesuirile dentare ușoare: ușor de corectat cu orice fel de aparat, durată minimă de tratament, disconfort minim, efect before/after spectaculos. Felicitări, Roxana!

Înainte După
Înainte După
Înainte După
Înainte După
Înainte
Înainte După
Înainte După
Înainte După

Durată tratament ortodontic cu aparat dentar metalic, aplicat pe ambele arcade: 11 luni. Vârstă pacientă: 21 ani.

Unul dintre principalele motive de îngrijorare când vine vorba despre aparatele dentare, este legat de recidivă. Beatrice s-a prezentat la control după 2 ani de la îndepărtarea aparatuluidentar și totul este perfect! Felicitări!

Înainte După
Înainte
Înainte După
Înainte După

LASĂ-NE NUMĂRUL DE TELEFON

te sunăm pentru programarea unui consult

Datele tale de contact vor fi prelucrate conform politicii de confidențialitate care poate fi consultată aici.